Първоначално публикувано от Doomguy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеКолеги някой попадал ли е на темата за сваляне на кората зад задната седалка да пусне линкче, че нещо не ми се отдава да я намеря, благодаря предварително!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова би трябвало да ти свърши работа:
Comment
-
pinout ?
Някои да има pinout на кабела на модула на навигацията в багажника ?
Comment
-
Колеги търся нощна снимка на приборното табло на 166-ца.
Някой може ли да снима неговото - в нета не намирам нищо а се рових адски много и ми писна!
Интересува ме осветлението на таблото със стрелките а също и конзолата с бутоните около ICS - то !
Някой знае ли дали осветлението е с крушки или диоди?Last edited by Gecata; d.m.y г., 14:24.sigpic"
Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"
Comment
-
Първоначално публикувано от tahi Покажи съобщениеНякои да има pinout на кабела на модула на навигацията в багажника ?
Откъм ICS-а връзките, касаещи навигацията са разнесени на 2 конектора "A" и "B".
Описанието на пиновете на тези 2 конектора са:
Конектор "A"
1 - Video signal, red
2 - Video signal, green
3 - Free
4 - Free
5 - Free
6 - Terminal 31
7 - Free
8 - Free
9 - Free
10 - Terminal 30 for navigation
11 - Terminal 58 d
12 - Free
13 - Terminal 30
14 - Video signal, blue
15 - Video signal synchronisation
16 - Video signal ground
17 - Free
18 - Free
19 - Terminal31
20 - To combination plug IIIpin 6
21 - From combination plug IIIpin 11
22 - Free
23 - Fuel consumption signal
24 - Speed signal
25 - Free
26 - Terminal 30
Конектор "B"
1 - Diagnosis lead
2 - Terminal 15
3 - Terminal 86 s
4 - Data lead to navigation unit
5 - Free
6 - DSP (amplifier) ground
7 - Handsfree microphone ground
8 - Handset microphone
9 - Handset speaker
10 - Terminal 30, handset
11 - Free
12 - Voice output ground
13 - Voice output
14 - DSP (amplifier)
15 - Data lead from the heater / AlC unit
16 - Free
17 - Data lead from the navigation unit
18 - Free
19 - Free
20 - Handsfree microphone
21 - Handset ground
22 - Handset on-hook contact
23 - Free
24 - Free
25 - Free
26 - FreeLast edited by ecotronic; d.m.y г., 20:28.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщениеКолеги търся нощна снимка на приборното табло на 166-ца.
Някой може ли да снима неговото - в нета не намирам нищо а се рових адски много и ми писна!
Интересува ме осветлението на таблото със стрелките а също и конзолата с бутоните около ICS - то !
Някой знае ли дали осветлението е с крушки или диоди?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщениеИнтересува ме осветлението на таблото със стрелките а също и конзолата с бутоните около ICS - то !sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
на мен копчетата около ICS-а си светят когато си искат...
А от вчера имам и нова екстра - чек енджин на таблото ми свети... Високо налягане на турбото май беше грешката - клапана за управление на геометрията на турбината според Иво... Колкото четох из форума, най-добре нов, да видим къде ще намеря....AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеОтново питанка към дизел-ползващите със затапени EGR-и : забелязахте ли една идея по-бавно загряване на двигателя?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеОтново питанка към дизел-ползващите със затапени EGR-и : забелязахте ли една идея по-бавно загряване на двигателя?
Затапен е от лятото откакто ми налайнени датчика за налягане в всмукателя.
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщениена мен копчетата около ICS-а си светят когато си искат...
А от вчера имам и нова екстра - чек енджин на таблото ми свети... Високо налягане на турбото май беше грешката - клапана за управление на геометрията на турбината според Иво... Колкото четох из форума, най-добре нов, да видим къде ще намеря....
Пробвай първо само с почистване, де. Инак е болезнено скъпо...ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
Comment